Online shop

PrimeBebe Kolica 2u1 Latitud

Latitud model kolica za bebe je upravo namenjen najzahtevnijim roditeljima koji žele moderan stil i nešto potpuno drugačije i inovativno.

Na laganoj aluminijumskoj konstrukciji vrlo jednostavno se postavlja autosedište ili nosiljka ili sportsko sedište i laganim potezom ručke okreću se za 360 stepeni, bez nepotrebnog "vađenja" iz konstrukcije.

Kolica za bebe Latitude 2u1 - braon (0171138)

Model dolazi u dve boje, braon ili sivoj boji. Važno je napomenuti da je materijal na kolicima izrađen prema Oeko-Tex® Standard 100 što znači da je potpuno bezbedan za dete jer ne sadrži supstance niti hemikalije koje mogu iritirati kožu ili izazvati alergije tek rođenog deteta.

Kolica za bebe Latitude 2u1 - siva (0171139)

Korpa osigurava udobnost i bezbednost deteta, obložena je dodatnim prozorčićima na bočnim stranama, i na taj način omogućava bolji protok vazduha, tokom letnjeg perioda.

 

Sportsko sedište se sastavlja iz korpe, na način da se potezom dva remena napravi sedeći deo. a sa ručkom sa spoljne strane se podešava položaj za leđa. Uz sportsko sedište dolazi dodatni dvostrani perivi jastuk za zimsko ili letnjo vreme. Zimska strana jastučića zadržava toplinu tela te na taj način greje tijelo deteta, dok je letnja strana napravljena od prozračnog materijala koji se ne greje. na kolicima ima dodatni prednji deo koji štiti pravi senku i koji se može namestiti prema napred radi dodatne zaštite deteta od vetra ili sunca. Ukoliko želite skloniti zaštitu od sunca, okrenite ga prema unutrašnjosti krovića ili ga u potpunosti skinite. Na vrhu krovića se nalazi prozorčić kako bi dete lakše videlo vas, a i vi njega. Deo gde dete drži nogice je podesivo u tri položaja.

 

Auto sedište: Latitud model kolica su kompatibilna sa Latitud i Maxi Cosi auto sedištima.

 

Konstrukcija/rama: Latitud aluminijumska konstrukcija je vrlo lagana za korišćenje. Visina ručke je podesiva u tri položaja. Izuzetno je lagano rukovati kolicima zahvaljujući prednjim točkovima koji su manji, opremljeni sa amortizerima i okreću se za 360 stepeni, dok zadnji veći točkovi smanjuju vibraciju pri vožnji i olakšavaju prelazak preko neravnih površina. Sklapanje konstrukcije se vrši jednim potezom u manju dimenziju i vrlo jednostavno se stavljaju u prtljažnik automobila. Na donjem delu konstrukcije se nalazi prostrana shopping korpa.

 

U setu je uključeno:

 1. korpa
 2. sportsko sedište
 3. aluminijumski okvir /rama
 4. prostrana shopping korpa
 5. odvojiv dodatni dvostrani jastučić
 6. adapteri za auto sedište

 

Dimenzije:

 1. Rasklopljena kolica: (VxŠxD): 118 x 63 x 76cm
 2. Sklopljena kolica: (VxŠxD): 35 x 63 x 76cm

PrimeBebe kolica za bebe 2u1 Latitud, u braon i sivoj boji dostupna su u internet prodavnici Mama i Beba, i na brz, jednostavan i bezbedan način možete poručiti na kućnu adresu putem sajta ili pozivom call centra na broj: 011/331-92-25

 • Quinny dečija kolica Zapp flex pink on graphite (1399381000)

 • Quinny dečija kolica Zapp xpress all grey (1400911000)

 • Quinny kolica za bebe Buzz xtra red rumour (79609240)

0 komentara:

Ostavi komentar

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.