gototopgototop

Trudnoća

  • Trudnoca
  • Trudnoca

Beba

  • Beba
  • Beba

Porodica

  • Porodica
  • Porodica


Bik

( 5 Glasova )
Bik, 4.8 out of 5 based on 5 votes . MamaiBeba.rs


Simbol: Bik
Element: Zemlja
Planeta: Venera
Srećna boja: Zelena
Srećan kamen: Smaragd
Srećan dan: Petak
Srećan broj: 6
Biljka: Đurđevak

Osobine Bika: sigurni, pouzdani, mirni, lojalni, ljubazni, oprezni

Primetićete da dete nikad nije zaneseno divljim entuzijazmom, niti će slediti nekog vođu prihvaćenog od manje stabilne ili manje jake dece. Oni liče strpljivom biku, koji mora biti izazvan i iziritiran da bi planuo u besu. Ali, kao što verovatno znate, jednom kada se bik odluči za borbu, on nju osmisli i dotera do kraja. Dete bik ponaša se isto tako.
Dete bik izbegavaće sukobe, njihova priroda je u osnovi nežna. Kao njihov roditelj retko ćete videti njihovu ljutnju ili temperament. Ali ako se taj temperament nečim uzbuni nikad ga nećete zaboraviti, jer u tim uslovima ne samo da su žestoki i uporni, nego i tvrdoglavi u popuštanju mišljenja drugih. Ipak, na kraju svega, s njima ćete imati manje brige nego sa većinom dece drugih znakova.
Mali bik je privržen i tražiće svaku priliku za maženje u vašem krilu. Koristite istu taktiku ljubavi i strpjivosti u deljenju roditeljskih saveta, jer stroga disciplina će kod bika samo stvoriti otpor. U školi i ostalim obavezama, dete  će uspeti kao tiho i mirno, koje uči na svoj pedantan i metodičan način. Bikovi cene lepotu prirode, muzike i umetnosti. Dajte im mogućnost da istraže ta područja i možda će im postati životni put.

comments

Comments  

 
+1 #1 Ivana Jevtic 2012-07-27 21:00
moja cerkica je bas takva
Quote
 

Postavi komentar


Security code
Refresh


Vaši komentari