gototopgototop

Trudnoća

  • Trudnoca
  • Trudnoca

Beba

  • Beba
  • Beba

Porodica

  • Porodica
  • Porodica


Blizanci

( 4 Glasova )
Blizanci, 4.8 out of 5 based on 4 votes . MamaiBeba.rs

Simbol: Blizanci
Element: Vazduh
Planeta: Merkur
Srećna boja: Žuta
Srećan kamen: Ahat
Srećan dan: Sreda
Srećan broj: 5
Biljka: Ruža

Osobine Blizanaca: duhoviti, briljantni, obrazovani, popularni, svestrani, pričljivi


Samo roditelji deteta blizanca mogu ceniti izazov koji je stavljen pred njih. Kao što to govori ime znaka radi se o blizancima, pa dete u tom znaku može ponekad da deluje kao dve osobe u jednom telu.
Oni su pametni i uvek u stanju pripravnosti. Držaće vas vrlo aktivnim u svom ranom dobu i bićete u iskušenju da utišate tu njihovu visoku energiju kako bi se svi oko njega uspeli odmoriti. Ali to može samo dovesti do frustracije deteta,  pa i vaših vlastitih, jer dete blizanac jednostavno ne može prkositi svojoj prirodi.
Uticaj Merkura, daje blizancima nadarenost za jezike i zvukove. Dete blizanac biće vrlo glasno i pre nego progovori, a u školi će vrlo brzo napredovati u čitanju. Podstičite ga za učenje jezika u što ranijem dobu. Iako će dete blizanac dobro napredovati i u drugim područjima, vrlo je lako ometi mu koncetraciju, pa ga je teško držati duže uz jednu aktivnost.
Dete blizanac stalno je u potrazi za odgovorima i informacijama, iako su uglavnom vrlo bistri njihov interes je zapravo vrlo često površan. Oni žele znati ponešto o svemu,  neće biti zainteresirani za jedno područje duže vreme. Zato, najvrednija stvar koju dete blizanca možete naučiti je da radi jednu po jednu stvar (zadatak, projekt ili obavezu),  da istraje u tome do kraja.

comments

Postavi komentar


Security code
Refresh


Vaši komentari