gototopgototop

Trudnoća

  • Trudnoca
  • Trudnoca

Beba

  • Beba
  • Beba

Porodica

  • Porodica
  • Porodica


Jarac

( 3 Glasova )
Jarac, 5.0 out of 5 based on 3 votes . MamaiBeba.rs

Simbol: Jarac
Element: Zemlja
Planeta: Saturn
Srećna boja: Braon
Srećan kamen: Granat
Srećan dan: Subota
Srećan broj: 7
Biljka: Ljubičica

Osobine Jarca: ambiciozni, duhoviti, tolerantni, konstruktivni, organizovani, srdačni


Na prvi pogled, dete jarac učiniće vam se manje interesantno od dece drugih znakova. Ono tiho i neprimetno ide nekim svojim putem. Poštuje autoritet i upravlja se po društvenim normama pa će se prilagoditi željama glasnijih ili istaknutijih u društvu. Iza te naizgled mirne osobe zapravo se krije vrlo aktivna i ambiciozna osoba vrlo čvrste volje.
Od najmlađih dana jarčevi pokazuju zrelost koja je znatno iznad njihovih stvarnih godina i njihova složna narav ne čini roditeljski posao teškim. Međutim, imaće jasno određene stavove o tome šta mu se sviđa, ali ne i spremno da ih podeli sa vama.
Ne morate brinuti kako će se vaše dete snaći u školi, jer oni obično dobro uče i skloni su u praksi primeniti novostečena znanja. Gledaće da zauzmu poziciju vođe, a drugi će prepoznati i nagraditi njihov odgovoran karakter. Ne očekujte da budu u prvom planu, jer ako će biti u nekom timu, više možete očekivati da bude manager tog tima, nego glavna zvezda.
Ne terajte ih da izađu iz svoje „školjke“ i postanu otvoreni, jer će im to možda ugroziti samopouzdanje i učiniti ih još povučenijima. Imaju mentalne sposobnosti da se zabave sami, pa više preferiraju igru u svojoj samoći nego u društvu druge dece.

comments

Postavi komentar


Security code
Refresh


Vaši komentari