gototopgototop

Trudnoća

  • Trudnoca
  • Trudnoca

Beba

  • Beba
  • Beba

Porodica

  • Porodica
  • Porodica


Lav

( 4 Glasova )
Lav, 3.5 out of 5 based on 4 votes . MamaiBeba.rs

Simbol: Lav
Element: Vatra
Planeta: Sunce
Srećna boja: Zlatna
Srećan kamen: Rubin
Srećan dan: Nedelja
Srećan broj: 1
Biljka: Gladiola

Osobine Lava: lider, velikodušan, šarmantan, kreativan, veran, pun ljubavi, iskren


Ova deca žele uvek biti u centru pažnje – pozitivne pažnje, naravno. Teže dodvoravanju, traže pohvalu za sve što rade, i učiniće začuđujuće mnogo sa rečima podrške poput „To je dobro. Ti si sjajan.“ Bolje reaguju na ljubav i nežnosti nego na kazne.
Jedna od sjajnih karakteristika lava je prirodna sklonost da budu vođe. To će biti vidljivo od najranijeg doba i može frustrirati roditelje, ako ne uspeju da se nose sa „tiranijom“ deteta lava. Koliko se god teško činilo nemojte slomiti tu njegovu ličnost, jer će mu biti od izrazite koristi u kasnijim fazama života.
I ako teže tome da preuzmu stvar u svoje ruke, oni su u osnovi ljudi velikog srca koji su više motivisani ljubavlju nego sebičnošću. Kada se nađu pred izazovom, nijedna žrtva nije im prevelika za dobrobit njihovih voljenih. Njihova dobrodušna narav takođe ih čini takvima da lako praštaju. I ako znaju imati neprijatelje, njihovo srce retko ima prostora za mržnju.
U školskom uzrastu dete lava izboriće se za vodeći status u razredu, pa će vrlo lako osvojiti učitelje. Ta su deca inteligentna, sa visokim stupnjem kreativnosti, ali i dalje će im biti potrebna pohvala i ohrabrivanje kako bi iskoristili svoj puni potencijal.

comments

Comments  

 
-1 #1 Ivana Jevtic 2012-07-27 21:02
moj sincic je takav...sad ima 8 godina...
Quote
 

Postavi komentar


Security code
Refresh


Vaši komentari