gototopgototop

Trudnoća

  • Trudnoca
  • Trudnoca

Beba

  • Beba
  • Beba

Porodica

  • Porodica
  • Porodica


Rak

( 4 Glasova )
Rak, 5.0 out of 5 based on 4 votes . MamaiBeba.rs

Simbol: Rak
Element: Voda
Planeta: Mesec
Srećna boja: Srebrna
Srećan kamen: Biser
Srećan dan: Ponedeljak
Srećan broj: 2
Biljka: Jorgovan

Osobine Raka: osetljivi, pouzdani, romantični, velikodušni, kreativni


Ova deca imaju izuzetno delikatnu i nežnu prirodu. Od najranijeg doba svesni su svoje okoline i vrlo su dirnuti njome. Njihov emocionalni profil vrlo je osetljiv i moći ćete primetiti širok spektar emocija tokom jednog dana. Rano detinstvo može biti kritičan period za tako nežnu dušu. Potrudite se da u detetu  stvorite osećaj prihvatanja i sigurnosti, koji su neophodni za njegovo dobro stanje. U kasnijem dobu pokušajte izbegavati metode stroge discipline, jer se na decu rakove bolje može uticati ljubavlju, podrškom i ohrabrivanjem. Oni neće dobro reagovati na kritike, pa takve metode mogu biti kontraproduktivne.
Njihova blaga narav biće dobro prihvaćena od drugih. A takvi osećajni vrlo su pronicljivi, što ih čini dobrima u ophođenju sa drugim ljudima. Njihova nesebična narav može međutim dovesti do toga da mu drugi nameću svoju volju. I ako nisu skloni agresivnosti, izraziće snažnu volju za borbom ako neko povredi njihova prava. Deca rakovi imaju snažan osećaj patriotizma i ponosa za vlastitu zemlju i svoj dom. Možete ih čuti kako se hvale svojim prijateljima da je njihova porodica najbolja. Ceniće svoj dom i biti sa svojom porodicom više od većine njihovih vršnjaka. Njihova jaka povezanost sa majkom obično traje čitav život.
Svetski događaji imaju dubok uticaj na decu raka koja obično vrlo dobro znaju šta se u društvu i svetu događa. Obično imaju veliki interes za putovanjima i istraživanjima drugih kultura. Takva putovanja kod njih će služiti kao sredstvo za nova akademska saznanja, a ne primarno za lude provode.

comments

Postavi komentar


Security code
Refresh


Vaši komentari