gototopgototop

Trudnoća

  • Trudnoca
  • Trudnoca

Beba

  • Beba
  • Beba

Porodica

  • Porodica
  • Porodica


Riba

( 3 Glasova )
Riba, 4.7 out of 5 based on 3 votes . MamaiBeba.rs

Simbol: Ribe
Element: Voda
Planeta: Neptun
Srećna boja: more zelena
Srećan kamen: Akvamarin
Srećan dan: Petak
Srećan broj: 3
Biljka: Beli narcis

Osobine Riba: nesebični, intuitivni, brižni, maštoviti, radosni


Deca rođena pod vodenim znakom ribe ponekad se čine kao sa drugog sveta, jer su poznati kao najveći sanjari među znakovima. Poseduju neverovatnu maštu i ako im se pruži potrebno vodjstvo biće vrlo uspešni u umetnosti, pogotovo u glumi.
Ova deca su izrazito osetljiva na spoljašnje uticaje, zato roditelji treba posebno da paze da izbegavaju negativne uticaje, posebno u ranom dobu dok još dete nije naučilo razlikovati dobro od lošeg. Ukratko – ribama su potrebna stroga ograničenja koja će izbalansirati njihovu slobodnu volju i sanjarske sklonosti. To je posebno važno u ranom detinjstvu.
Sposobni su sakupiti veliku količinu znanja, iako nisu uvek sposobna da se uklope u pravila i norme školskog sistema i metoda. Kod kuće im nametnite neka pravila i strukturu svakodnevnog života što će im pomoći da stvore balans sa svojom sanjarskom prirodom. Zadaci i obaveze takođe mogu pomoći da izgrade osećaj odgovornosti. Ali pripazite da ipak ne odete predaleko u korigovanju tog slobodnog umetničkog duha.

comments

Comments  

 
-1 #1 2011-06-17 21:49
To ste u pravu...
Quote
 

Postavi komentar


Security code
Refresh


Vaši komentari