gototopgototop

Trudnoća

  • Trudnoca
  • Trudnoca

Beba

  • Beba
  • Beba

Porodica

  • Porodica
  • Porodica


Škorpija

( 1 Glas )
Škorpija, 5.0 out of 5 based on 1 votes . MamaiBeba.rs

Simbol: Škorpija
Element: Voda
Planeta: Mars & Pluton
Srećna boja: Tamno crvena
Srećan kamen: Topaz
Srećan dan: Utorak
Srećan broj: 2
Biljka: Hrizantema

Osobine Škorpije: energični, emocionalni, uporni, tvrdoglavi, sposobni


Od najranijeg doba dete škorpija demostrirati će svoju dinamičnu ličnost koja na momente može biti vrlo eksplozivna. To su jaka deca, nadarena inteligencijom i snagom volje.
Umerenost je praktično nepoznata toj deci i polovična rešenja za njih su gora od nikakvih. Ili su cela za nešto ili nekoga ili toliko protiv, da niti jedan argument ili sila ne može to promeniti. Ne boje se sukoba i preuzeće svaki izazov. Veoma su odani prijateljima i porodici i staviće njihov interes ispred svojeg. Često su netaktični u govoru i brzo planu, zato je važno u ranom dobu naučiti ih samokontroli i poštovanju drugih. To neće biti lak zadatak, jer imaju neobično visok stepen odlučnosti i ne pokoravaju se a da ne znaju tačan razlog zašto to treba da učine. Komunicirajte sa njima razumno, pa ćete od njih dobiti reakciju i odanost. Što ste direktniji u komunikaciji sa detetom škorpija više će vas poštovati i učiti od vas.
Škorpioni imaju fizičku energiju u skladu sa njihovom jakom ličnošću. Ta deca su stalno u pokretu i imaju veliku snagu samoodržanja, pa se brzo oporavljaju i od bolesti.
Uz nežno vodjstvo dete škorpiona će biti uspešno u životu, a roditelji će biti nagrađeni kad vide da mu njegova energija i strast pomažu u postizanju ciljeva.

comments

Postavi komentar


Security code
Refresh


Vaši komentari