gototopgototop

Trudnoća

  • Trudnoca
  • Trudnoca

Beba

  • Beba
  • Beba

Porodica

  • Porodica
  • Porodica


Strelac

( 7 Glasova )
Strelac, 4.4 out of 5 based on 7 votes . MamaiBeba.rs

Simbol: Strelac
Element: Vatra
Planeta: Jupiter
Srećna boja: Tamno plava, ljubičasta
Srećan kamen: Tirkiz
Srećan dan: Četvrtak
Srećan broj: 5
Biljka: Mimoza

Osobine Strelca: dobroćudni, optimistični, nezavisni, velikodušni, iskreni, logični, dinamični


Deca strelca nisu samo puna nade i poverenja, nego i čista srca. Poverenje u druge i prirodni nedostatak sebičnosti neke su od kvaliteta koji se može od njih očekivati. Oni su idealisti i snažne vere pa često imaju snažne duhovne sklonosti. Mudro bi bilo da ih naučite, pre nego nauče na teži način, da ne veruju svemu što čuju, jer njihova narav ih tera da misle kako su svi jednako iskreni kao i oni.
Prosuđuju druge prema svojim standardima i tu im nedostaje sumnjičavosti prema drugima, jer nemaju u sebi takvih osobina. U odnosu sa detetom  svakako pokažite poštovanje prema njihovoj veri u druge dajući im svu potrebnu slobodu. Imaće mnogo veću meru znatiželje nego deca drugih znakova i ne samo da će postavljati brojna pitanja, nego će ta pitanja postajati sve kompleksnija i dublja kako odrastaju. Nikako ih nemojte lagati odgovarajući na ta pitanja, jer to njihova iskrena narav ne bi mogla dobro podneti.
Deca strelca vole prirodu i sportove. Pokušajte im omogućiti i kućnog ljubimca, jer su rođeni ljubitelji životinja i naučiće mnogo negujući nekog. U školovanju pustite da ih vode njihove lične sklonosti, jer njihove sklonosti mogu biti usmerene na različita zanimanja. Verujte u ciljeve deteta strelca i on će zasigurno naći metu svoga života.

comments

Postavi komentar


Security code
Refresh


Vaši komentari