gototopgototop

Trudnoća

  • Trudnoca
  • Trudnoca

Beba

  • Beba
  • Beba

Porodica

  • Porodica
  • Porodica


Vaga

( 2 Glasova )
Vaga, 4.5 out of 5 based on 2 votes . MamaiBeba.rs

Simbol: Vaga
Element: Vazduh
Planeta: Venera
Srećna boja: Tamno plava
Srećan kamen: Opal
Srećan dan: Petak
Srećan broj: 6
Biljka: Gerber

Osobine Vage: harizmatični, blagi, elegantni, romantični, intuitivni


Deca vage pokazuju umetničke sklonosti već u najranijem dobu. Ona su graciozna i atraktivna u upoređenju sa drugim znakovima. Njih će učitelji najverovatnije izabrati da pevaju solo u školskom horu ili predstavljaju školu na naslovnoj  strani školskih novina. Razlog za tu popularnost koja prelazi stvarne umetničke sposobnosti, je u njihovoj sposobnosti da se sa svima dobro slažu. U odnosu sa decom snažnije volje, dete vage najverovatnije će se prilagoditi mišljenju drugog da bi održalo mirne odnose.
Njihova jednostavno blaga narav može ugroziti njihovo napredovanje, zato, pre svega, sa detetom vagom treba raditi na razvijanju snage volje – volje da sve što započnu mogu pretvoriti u uspeh. Već u ranom dobu pokažite im da je za uspeh samo u 1/3 zaslužan talent, a da 2/3 čini predani rad i upornost.
Vage su ljupke i neće stvarati roditeljima puno problema. Međutim, i roditelj i dete vage mogu ponekad biti frustrirani vaginim poteškoćama kod donošenja odluka. To je deo vagine prirode, koja konstantno preispituje i pokušava postići balans. Budite strpljivi i nemojte požurivati dete vagu, naučite je kako doneti odluku i veštinama koje će joj u tome pomoći.
U važnim stvarima vaga ipak uglavnom donese ispravne odluke, jer je vrlo okupirana pravednošću. Potreba za balansom omogućuje vagi da sagleda obe strane, odnosno isti problem iz dva ugla. Dok se dete vaga razvija vrlo verovatno će menjati svoje ponašanje, aktivnosti i stavove, i to možda iz jedne krajnosti u drugu, ali to je samo proces koji mora proći da bi našala svoj balans i postigla harmoniju koju traži u životu.

comments

Comments  

 
-2 #1 Ivana Jevtic 2012-07-27 21:05
moj sin je bas takav...trenutno ima 3 godine...
Quote
 

Postavi komentar


Security code
Refresh


Vaši komentari