gototopgototop

Trudnoća

  • Trudnoca
  • Trudnoca

Beba

  • Beba
  • Beba

Porodica

  • Porodica
  • Porodica


Vodolija

( 6 Glasova )
Vodolija, 4.0 out of 5 based on 6 votes . MamaiBeba.rs

Simbol: Vodolija
Element: Vazduh
Planeta: Uran
Srećna boja: Ljubičasta
Srećan kamen: Ametist
Srećan dan: Sreda
Srećan broj: 7
Biljka: Orhideja

Osobine Vodolije: inovativni, nezavisni, verni, inteligentni, brižni


Deca vodolije su društvena bića. Prijateljstvo je izuzetno važno vodolijama i u životu će biti darivani mnogim prijateljstvima. Kao roditelj, bilo bi mudro, stvoriti sa njima prijateljsko partnerstvo, a ne nadređenu roditeljsku figuru. Ovoj deci ne treba stroga disciplina i okreću se poštovanju želja roditelja puno lakše nego deca drugih znakova. U potrazi za prijateljima često će se okretati starijima od sebe. Često poseduju nadprosečnu inteligenciju za svoje godine, pa su i često sposobni stvoriti situacije u kojima dobiju veće privilegije nego što je to uobičajeno.
Njihova brojna prijateljstva često su trajna, jer su vodolije vrlo postojani i verni. Taj fiksni pogled na stvari može dati rezultate kao što je tvrdoglavost, što se najbolje može ublažiti ljubavlju i razumom.
Roditelji bi trebalo da aktivno podržavaju fizičku aktivnost i izlaske u prirodu, obzirom da vodolije preferiraju intelektualne aktivnosti i zatvorene prostore. Biće uporni i kompetentni u učenju, a filozofija i književnost najčešća su njihova područja interesa. Često su vrlo inovativni, a takođe polažu mnogo interesa i u humanitarni rad. Ta deca retko vode dosadan život.

comments

Postavi komentar


Security code
Refresh


Vaši komentari