Online shop

Koje korake roditelji treba da prođu da bi sačuvali matične ćelije

I INFORMISANJE O MATIČNIM ĆELIJAMA I USLUZIKoje korake roditelji treba da prođu da bi sačuvali matične ćelije

Kontaktiranje.

Kontaktirajte nas na broj telefona 0800 123 113 ili na pišite zahtev putem našeg web formulara i saznajte korisne informacije kako bi uvideli uslugu. Nakon toga ćemo zajedno proći, korak po korak kroz proceduru do krio prezervacije matičnih ćelija.

Dostavljanje informativnog paketa i ugovora.

Nakon kontaktiranja ISF informativni paket stiže po Vašoj želji na mail ili na Vašu kućnu adresu. Informativni paket sadrži detaljne informacije o matičnim ćelija, krioprezervaciji, proceduri, neophodnim testovima krvi trudnice i ponuda (ugovor i dokumentacija) InScientiaFides.
Ukoliko imate dodatnih pitanja tokom celog procesa, molimo Vas da nas kontaktirate na 0800 123 113, na raspolaganjusmo za Vas.

II NARUČIVANJE

Potpisivanje ugovora.

Kada se odlučite za čuvanje matičnih ćelija u našoj biobanci, pošaljite nam popunjen ugovor i dokumentaciju po izboru poštom, mailomna info@inscientiafides.rs ili faxom na  011 262 33 29     

Laboratorijsko testiranje krvi majke.

Mi Vas obaveštavamo koje testove krvi je neophodno da obavite i kada morate da ih uradite da biste dobili dozvolu za vađenje i izvoz matičnih ćelija iz krvi pupčanika. Troškove testova krvi u trudnoći snose roditelji.

Dostava Kita.

Kurirskom službom dostavljamo, besplatno ISF Kit za prikupljanje i transport matičnih ćelija iz krvi pupčanika. U Kitu se nalazi pribor za prikupljanje i transport matičnih ćelija i sva potrebna dokumentacija. Preporučujemo da se Kit ne otvara zbog sterilnosti, da ga držite na sobnoj temperaturi, kao i da ga držite sa ostalim stvarima spremjenim za porođaj.

III POROĐAJ

Odlazak u porodilište.

Molimo Vas da sa sobom ponesete Kit za prikupljanje krvi iz pupčanika i da ga predate Vašem lekaru u porođajnoj sali, zajedno sa uputstvom za upotrebu i ostalom dokumentacijom koja se nalazi spakovana u Kitu.

Porođaj.
Uzimanje krvi iz pupčanika. Postupak je bezbolan za majku i dete i traje par minuta. Takođe se uzima krv iz vene majke neposredno nakon prikupljanja krvi pupčanika i zajedno se šalju u laboratoriju ISF, gde se rade nešto širi testovi.

Popunjavanje dokumenatcije.
Doktor popunjava obaveznu dokumenatciju i stavlja formulare nazad u Kit zajedno sa uzorkom. Nakon toga doctor predaje Kit osobi koju ste Zadužili da sačuva Set do dolaska naše kurirske službe. Kit obavezno držati na sobnoj temperaturi i ni u kom slučaju ne stavljati u frižider.

Pozivanje naše kurirske službe za preuzimanje Kita sa matičnim ćelijama.
Nakon porođaja kontaktirajte našu kurirsku službu za preuzimanje Kita, kojaVam stoji na raspolaganju 7 dana u nedelji.


IV KRIOPREZERVACIJA MATIČNIH ĆELIJA U ISF-u

Obrada i analiza uzorka.
48h nakon uzimanja uzorka, u laboratoriji InScientiaFides, počinje analiza, obrada i skladištenje Vaših matičnih ćelija, uz poštovanje najviših međunarodnih standard kvaliteta.

Izdavanje sertifikata o krioprezervaciji.
Pet nedelja nakon obrade uzorka i krioprezervacije, dostavljamo Vam Sertifikat sa rezultatima o kvalitetu uzorka i jedinstvenoj šifri pod kojom se uzorak čuva.

Plaćanje usluge krioprezervacije.
Plaćanje se vrši nakon potvrde da je uzorak Vašeg deteta ispravan i da sadrži dovoljan broj matičnih ćelija. Isplata se vrši po ceni navedenoj u ugovoru.

Uspešno skladištenje matičnih ćeliija.
Uspešno ste sačuvali matične ćelije Vašeg deteta na period od 30 godina i po potrebi Vam ih dostavljamo bez dodatnih troškova.

 

Sve informacije o matičnim ćelijama omogućila je Banka matičnih ćelija InScientiaFides (ISF) :

 

Biobanka InScientiaFides

InScientiaFidesBiobanka InScientiaFides nudi uslugu čuvanja matičnih ćelija iz krvi pupčanika u periodu od 30. godina, pridržavajući se najviših standarda kvaliteta, koji se odnose na sam proces obrade u laboratoriji, ali i na pripremu matičnih ćelija za slanje za potrebe eventualnog lečenja.

Info linija - Banka matičnih ćelija InScientiaFidesZa sva pitanja i informacije u vezi čuvanja matičnih ćelija iz pupčane vrpce, kontaktirajte besplatan broj Biobanke ISF. radnim danima od 09:00 do 17:00. (besplatni pozivi iz fiksne mreže). Više informacija na www.InScientiaFides.rs

 

 

 

Kompletan asortiman proizvoda namenjen bebama možete pogledati i poručiti u našoj internet prodavnici Mama i Beba

  • Gradjevinska kolica za pesak (DS09765)

  • SET REKETI MINNIE (150045)

  • BOCKALICA STARWOOD PEGS PLAVI (BE31697)

Slični postovi

Matične ćelije

Matične ćelije: medicina budućnosti

Šta su matične ćelije

Popust za deponovanje matičnih ćelija

Najčesća pitanja roditelja o čuvanju matičnih ćelija

0 komentara:

Ostavi komentar

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.