Online shop

Plaćanje matičnih ćelija do 15 mesečnih rata

Banka matičnih ćelija In Scientia Fides nudi mogućnost plaćanja matičnih ćelija do 15 mesečnih rata

Plaćanje matičnih ćelija do 15 mesečnih rataBanka matičnih ćelija InScientiaFides nudi budućim roditeljima da ostvare jedinstvenu mogućnost čuvanja matičnih ćelija iz krvi pupčanika svoje bebe u periodu na 30. godina. Usluga podrazumeva transport, obradu i krioprezervaciju matičnih ćelija na 30. godina po najvišim standardima, kao i samo slanje uzorka za potrebe lečenja, koje je takođe uključeno u cenu.

 

InScientiaFides je izlazeći u susret svojim klijentima iz Srbije ponudila mogućnost plaćanja matinih ćelija na rate bez kamate. Roditelji opciono mogu izabrati 12 ili 15 mesečnih rata, i prilikom potpisivanja ugovora, moraju se opredeliti za opciju koja im odgovara. Plaćanje se vrši oko mesec dana nakon porođaja, po dobijanju Izveštaja o krioprezervaciji, i isključivo ukoliko je uzorak podoban za čuvanje, pristupa se plaćanju. Ukoliko uzorak nije podoban za čuvanje, tačnije nije sterilan ili ima manje od 100.000 matičnih ćelija, roditelji su oslobođeni svih troškova. 


Za više informacija o čuvanju matičnih ćelija, kontaktirajte telefon 0800 123 113 ili 011 218 68 48, u periodu od 09-17 svakog radnog dana.

InScientiaFides – sa poverenjem u nauku

 

 

Kompletan asortiman proizvoda namenjen bebama možete pogledati i poručiti u našoj internet prodavnici Mama i Beba

  • Lorelli Bertoni Kengur nosiljka discovery blue ( 10010080002 )

  • Marcelin kengur nosiljka (YB-25)

  • Lorelli Bertoni kengur nosiljka red (10010061337)

0 komentara:

Ostavi komentar

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.