Online shop

Specijalna ponuda za čuvanje matičnih ćelija

InScientiaFides (ISF) - Biobanka za čuvanje matičnih ćelija sa zadovoljstvom obaveštava buduće roditelje o specijalnoj ponudi, koja obuhvata snižene cene čuvanja matičnih ćelija na 25 i 30 godina. Ponuda koja se odnosi na cene i uslove plaćanje biće aktuelna do 15.01.2013.godine.

Specijalna ponuda za čuvanje matičnih ćelija

Cena čuvanja matičnih ćelija na 25 godina iznosi 1695 Evra, a na 30 godina iznosi 1880 Evra. U cenu su uključeni apsolutni svi trškovi, administrativna taksa prema Ministartvu zdravlja, slanje uzorka, obrada i krioprezervacija, analize krvi sa porođaja i slanje uzorka za lečenje bilo gde u svetu. Takođe je u ponudi i plaćanje na rate bez kamate. Plaćanje se vrši samo ukoliko je uzorak pogodan za čuvanje, i nema plaćanja unapred.

InScientiaFides je privatna biobanka, koja posluje u skladu sa EU smernicama i  standardima kvaliteta ISO, GMP i u toku je akreditacije FACT (Fondacije za akreditaciju celularne terapije) i koja nudi usluge najvišeg kvaliteta u tretiranja matičnih ćelija a koje se odnose na transport, preradu i krioprezervaciju odraslih/zrelih matičnih ćelija sa posebnim osvrtom na one sadržane u krvi pupčanika.

Za više informacija kontaktirajte nas svakog radnoh dana od 09-17h na 011 218 68 48 ili 0800 123 113, ili nas posetite u našim kancelarijama u Uzun Mirkovoj 3a/V.

InScientiaFides Sirmia
www.inscientiafides.rs

 

 

Kompletan asortiman proizvoda namenjen bebama možete pogledati i poručiti u našoj internet prodavnici Mama i Beba

  • TRICIKLI SMART TRIKE DREAM TEAM ZELENI

  • Pilsan tricikl Daisy 140P

  • LORELLI TRICIKL DALLAS RED (10050500004)

Slični postovi

Matične ćelije

Matične ćelije: medicina budućnosti

Šta su matične ćelije

Koje korake roditelji treba da prođu da bi sačuvali matične ćelije

0 komentara:

Ostavi komentar

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.