Online shop

Dečija odeća i oprema

Planirajte šta treba kupiti za vaše dete tako da prilikom njegovog rođenja već imate nabavljene najvažnije potrepštine.  Ako sve ostavite za kraj trudnoće, možda ćete biti preumorni da biste uživali u kupovini za vaše dete. Kupite samo nekoliko osnovnih stvari ili nekoliko komada odeće najmanje veličine za novorođenče

 

Jer će vaše dete najverovatnije sve to brzo prerasti. Sva dečija odeća određena je veličinama približno odeređenom dobu ili visini, a vi nećete znati koliko je vaše dete sve dok se ne rodi.


Odaberite dobro oblikovanu dečiju odeću i to će vam olakšati život jer ćete moći oblačiti i presvlačiti svoje dete za vrlo kratko vreme i sa lakoćom. Odeću sa preklopljenim vratom ili koja zakopčava na ramenu, moći ćete sa lakoćom presvući preko detetove glavice, a kopčanje sa unutrašnje strane nogavica na dečijim pantalonicama, olakšaće vam redovno menjanje pelena.


Vaše novorođenče ima če potrebu za presvlačenjem najmanje tri puta dnevno, zato bi bilo dobro  pre kupovine proveriti upustva za pranje na svakom komadu. Ova uptstva vam govore kako je najbolje održavati svaki odevni predmet pa ćete moći videti održavali se lako ili zahteva više pažnje.

Dečiji prevoz
Pre nego se odlučite za klasična dečija kolica, raskolopiva ili kombinovana, razmotrite način života i one načine prenošenja koje ćete redovno koristiti. Trebate misliti i na to gde ćete ih spremiti kad ih ne koristite.  Takođe će vam trebati dečija nosiljka za automobil, ili sedište koje će služiti od rođenja pa sve do četvrte godine. Oba tipa se pričvrste na mesto pomoću postojećih automobilskih pojaseva.

Oprema
Ako će dete u početku spavati u vašoj sobi, onda možda nemate dovoljno prostora, pa razmislite o tome da krevetić kupite kasnije. Ipak kad kupujete krevetić, gledajte da novi madrac što u njega pristaje, bude čvrst.Trebaće vam najmanje šest posteljina i nekoliko laganih pokrivača za krevetić i još šest posteljina i najmanje tri pokrivača za kolica koja ste odabrali.

 

Kompletan asortiman proizvoda namenjen bebama možete pogledati i poručiti u našoj internet prodavnici MAMA I BEBA

  • Quinny kolica za bebe Zapp Xtra2 rock black (78908360)

  • Quinny dečija kolica Zapp flex blue on sky (1399997000)

  • Kolica Calibra 3 grey (10020781737)

Slični postovi

Oblacenje bebe

Obuća tokom leta

0 komentara:

Ostavi komentar

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.