Online shop

Pokloni za praznike

Šta pokloniti bebama u porodici ili kod prijatelja?

Uspomene na prvi Božić svog deteta nešto je što svakom roditelju ostaje među najljepšim sećanjima. Ako ste u situaciji kad neko u vašoj porodici ili od prijatelja dobio prinovu, a Božić je pred vratima, može se dogoditi da se zapitate šta uopšte kupiti tom malenom prekrasnom smotuljku. Klasične dečje igračke: deca nikad ne mogu imati previše igračaka, samo pitajte nekog mališana. Kupite zvečkicu, muzičku igračku, gumene šarene kolutiće ili nešto slično. Dobra ideja su CD-ovi sa muzikom ili pričama za decu.  Ove igračke nikad ne izlaze iz mode. 

 

Pelene i druge svakodnevne potrepštine: 
Priupitajte svakog novopečenog roditelja na šta najviše novaca troši i gotovo će svaki reći da su to pelene. Ovog Božića možete se odlučiti na praktične poklone koji će olakšati život roditeljima. To mogu biti pelene, pribor za jelo, kadica, noša, poklon paket dečjih ulja, losiona, pudera i kupke...

 

Edukacijske igračke:
danas postoji širok asortiman igrački i pomagala koja od najranijeg doba pomažu razvijanje potencijala dece - razni mobili, igračke sa svetlećim i muzičkim efektima...Štedna kasica:
Štedna kasica može postati puno više od stvari u kojoj se čuva višak sitniša. Rukom oslikana i personalizovana kasica je poklon koji će roditelji bebe, a i samo dete s vremenom veoma ceniti. Kad dete malo poraste kasica može biti način kako da ga/je naučite kako štedeti i čuvati novac.Knjige:
Knjige su uvek dobra ideja. Za malenu decu postoji velik izbor mekanih, gumenih knjiga, ali nikad nije prerano da darujete primerak koji će biti deo buduće mališanove biblioteke. Inovativni pokloni: Dobra opcija je i da razmislite o tome šta roditelji vole - prati li tata fudbal - kupite njegovom sinčiću maleni dres omiljenog kluba,  voli li majka balet - kupite baletni kostimić za malu princezu ili nešto slično...

 

Izvor: zena.hr

 

 

Kompletan asortiman proizvoda namenjen bebama možete pogledati i poručiti u našoj internet prodavnici Mama i Beba

  • Set za ulepšavanje - Šminka (101760)

  • Skwooshi masa za modeliranje DELUXE SET (30101)

  • Doktorski set u koferu (100794)

Slični postovi

Pokloni i novac

Pokloni za decu raznih uzrasta

0 komentara:

Ostavi komentar

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.