Online shop

SREĆNA MAMA, SREĆNA BEBA

SREĆNA MAMA, SREĆNA BEBA

 

 

Na ulogu mame niko ne može da vas pripremi, a iako se tokom trudnoće žene trude da usvoje što više informacija i saveta koje će im olakšati period nakon porođaja, kada beba stigne sve postaje druga priča.

 

Mama menja svoj život iz korena i posvećuje se malom biću koje je potpuno zavisno od nje, dok beba postaje centar interesovanja za celu porodicu. Ipak, iako sebi tada nije na prvom mestu, važno je da mama pronađe vreme i za sebe, jer srećna mama znači i srećna beba.

 

Kako bi uspela da između dojenja, menjanja pelena, uspavljivanja i kupanja pronađe vreme za sebe mami je potrebna podrška. Potrebno joj je da oseća da je i dalje važna, da je prijatelji nisu zaboravili, jer je izlaske zamenila ljuljanjem kolevke, da porodica brine o njoj, a da je na poslu čekaju isti uslovi i puno razumevanja da sada ima drugačije prioritete.

 

Upravo zato, kompanija Vip mobile omogućila je svim novim mama u 2019. godini korišćenje usluga bez plaćanja mesečne pretplate tokom prvih devet meseci ugovorne obaveze, za bilo koju postpaid tarifu. Ovakva ponuda pojavljuje se prvi put na tržištu, a nastavak je pozitivne prakse koju Vip mobile neguje kao prva porodično odgovorna kompanija u Srbiji, sa prestižnim Family Friendly Enterprise sertifikatom.

 

„Odlučili smo da posebnom ponudom za porodilje istaknemo važnost podrške porodici i osnaživanju žena kojima ćemo kao majkama poželeti dobrodošlicu na svet. U tim prvim mesecima u kom se majke uhodavaju sa novim obavezama i troškovima, želimo da budemo tu za njih. Prepoznati smo kao društveno odgovorna kompanija, koja izuzetno brine o svojim zaposlenima, i želimo da damo dodatan doprinos široj zajednici,“ poručio je Dejan Turk, generalni direktor Vip mobile i A1 Slovenija.

 

Nova pogodnost Vipa na raspolaganju je novim, kao i postojećim korisnicama koje obnavljaju ugovornu obavezu od 24 meseca. Ponudu mogu iskoristiti sve mame beba rođenih u 2019. godini. Vip korisnice mogu iskoristiti pogodnosti u okviru postojećih postpaid tarifa namenjenih fizičkim licima: Vip fix, Klasik, NEO, Sigurica, In tarifa, Vip Online i Kućni Net.

 

Dodatne informacije možete pronaći na: https://www.vipmobile.rs/privatni/ponuda/mame_dobro_dosle_na_svet

 

0 komentara:

Ostavi komentar

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.