Kreativna muzička radionica "Beruška"

Kreativna muzička radionica "Beruška"

Kreativna muzička radionica "Beruška""Škole za roditelje" i Kreativna muzička radionica za decu "Beruška" organizuju radionicu, namenjenu i deci i roditeljima.

Kreativna muzička radionica je namenjena deci uzrasta od 3 do 6 godina. Želja nam je da se deca uvedu u svet muzike uz jednostavne pesme, priče, pokret i ritam igre, slušanje pesama, sviranje na raznim ritmičkim instrumentima (štapići, triangle, zvončići…) uključujući i dodatne umetnosti.

Dosadašnja iskustva "Beruške" pokazuju da se, pored proširivanje mašte, deca kroz igru, pokret, zvuk… na njima najprihvatljiviji način, uz radost i zabavu uvode u čaroban svet muzike.

Istovremeno, dok se Vaša deca budu zabavljala i učila ljubavi prema muzici, roditeljima nudimo mogućnost da prisustvuju predavanju o razvijanju samopouzdanja deteta.

Razgovaraćemo zašto je samopouzdanje važno upravo u ovom uzrastu dece, koje su moguće posledice ako izostane, načini njegovog uspostavljanja i odražvanja ubuduće.  Poverenje, komunikacija sa decom, roditeljski autoritet, načini kažnjavanja i neophodnost pohvaljivanja… samo su neke od stavki koje ćemo zajednički razmatrati. Nadamo se interakciji sa Vama pa uvek deo predavanja prepuštamo Vašim pitanjima.

Datum i vreme održavanja radionice je:  26. maj 2012. god.  Početak: 17 h do 20 h

Adresa: Kreativno muzička radioncia "Beruška", ul. Cara Dušana 74/I

Voditelji radionice : Miroslava Bodor,  direktor muzičke radionice "Beruška"

Jelena Holcer, dipl. pedagog, autor programa "Škola za roditelje"

Cena: 600 dinara

Prijavljivanje:   beruska_cz@yahoo.com

www.beruska.rswww.skolazaroditelje.com

0 komentara:

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.