Online shop

Popust za deponovanje matičnih ćelija

Popust za deponovanje matičnih ćelija

Trudnice koje imaju zdravstveno osiguranje Uniqe dobijaju popustPopust za deponovanje matičnih ćelija za deponovanje matičnih ćelija

Predstvaništvo InScientiaFides biotehniloške laboratorije specijalozavane za čuvanje matičnih ćelija, u saradnji sa  Uniqa osiguranjem, omogućava vlasnicima MedUNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, popust u iznosu od 100 evra za čuvanje matičnih ćelija, prilikom porođaja na teritoriji Republike Srbije.

MedUNIQA je dobrovoljno zdravstveno osiguranje koje omogućava organizaciju i pokriće troškova lečenja u najboljim privatnim i državnim zdravstvenim ustanovama na teritoriji Srbije. Ovaj program je namenjen svakoj osobi koja želi da za sebe ili za svoju porodicu obezbedi kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, na lak i siguran način.

Pored bolničkog, vanbolničkog lečenja i zdravstvene zaštite trudnica i porodilja, osiguranicima MedUniqa se omogućava i popust za deponovanje matičnih ćelija u biobanci InScientiaFides koja se odlikuje poslovanjem u skladu sa najvišim svetskim standardima kvaliteta GMP i FACT Netcord.

Imajući u vidu multiplicirajuću sposobnost matičnih ćelija krvi pupčanika i njihovu primenu u lečenju preko 70 bolesti, u slučaju bolesti neke od njih Vaše dete ih može iskoristiti u narednih 30. godina, a ukoliko se pokaže kompatabilnost mogu ih koristiti i drugi članovi porodice.

Na ovaj način, osiguravate svoje zdravlje ali i zdravlje svog deteta.

InScientiaFides
Uzun Mirkova 3 A, Beograd
Tel 0800 123 113
Mail: info@inscientiafides.rs

Sirmia Uniqa kontakt centar
Tel 011 20 24 200
Mail: info@uniqa.rs

Slični postovi

Kako pomoći asmatičnom detetu

Šta su matične ćelije

Koje korake roditelji treba da prođu da bi sačuvali matične ćelije

0 komentara:

Ostavi komentar

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.