gototopgototop

Trudnoća

  • Trudnoca
  • Trudnoca

Beba

  • Beba
  • Beba

Porodica

  • Porodica
  • Porodica


Popust za deponovanje matičnih ćelija

PDFŠtampaEl. pošta

( 6 Glasova )
Popust za deponovanje matičnih ćelija, 5.0 out of 5 based on 6 votes . MamaiBeba.rs

Popust za deponovanje matičnih ćelija

Trudnice koje imaju zdravstveno osiguranje Uniqe dobijaju popustPopust za deponovanje matičnih ćelija za deponovanje matičnih ćelija

Predstvaništvo InScientiaFides biotehniloške laboratorije specijalozavane za čuvanje matičnih ćelija, u saradnji sa  Uniqa osiguranjem, omogućava vlasnicima MedUNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, popust u iznosu od 100 evra za čuvanje matičnih ćelija, prilikom porođaja na teritoriji Republike Srbije.

MedUNIQA je dobrovoljno zdravstveno osiguranje koje omogućava organizaciju i pokriće troškova lečenja u najboljim privatnim i državnim zdravstvenim ustanovama na teritoriji Srbije. Ovaj program je namenjen svakoj osobi koja želi da za sebe ili za svoju porodicu obezbedi kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, na lak i siguran način.

Pored bolničkog, vanbolničkog lečenja i zdravstvene zaštite trudnica i porodilja, osiguranicima MedUniqa se omogućava i popust za deponovanje matičnih ćelija u biobanci InScientiaFides koja se odlikuje poslovanjem u skladu sa najvišim svetskim standardima kvaliteta GMP i FACT Netcord.

Imajući u vidu multiplicirajuću sposobnost matičnih ćelija krvi pupčanika i njihovu primenu u lečenju preko 70 bolesti, u slučaju bolesti neke od njih Vaše dete ih može iskoristiti u narednih 30. godina, a ukoliko se pokaže kompatabilnost mogu ih koristiti i drugi članovi porodice.

Na ovaj način, osiguravate svoje zdravlje ali i zdravlje svog deteta.


InScientiaFides
Uzun Mirkova 3 A, Beograd
Tel 0800 123 113
Mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Sirmia Uniqa kontakt centar
Tel 011 20 24 200
Mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

comments

Postavi komentar


Security code
Refresh