Online shop

Radionica za decu "Mali istraživači"

Radionica za decu "Mali istraživači"

"Škola za roditelje" i predškolska ustanova "Adaland" najvaljuju početak zajedničke saradnje programom radionica za decu "Mali istraživači", i grupnih konsultacija za roditelje.Radionica za decu "Mali istraživači"

Mesto održavanja: Prostorije predškolske ustanove "Adaland", ul. Đorđa Stanojevića 9g, Novi Beograd,

Vreme održavanja: svake subote, tokom leta, počevši od 23.06. 2012. God, od 11h do 13 h

Radionice su namenjene deci uzrasta od 3,5 do 7 godina a osmišljene su sa željom da na kreativan i zabavan način približe deci naučne teme i upoznaju ih sa tajnama prirode. Teme radionica su: Gde sam ja u Svemiru? Moja planeta – Zemlja; Vodena prostranstva; Čudesni vulkani; Paleontologija-zabavna nauka…  Radionice su međusobno povezane i teme se nadovezuju jedna na drugu, ali istovremeno, svaka je i celina za sebe. Zahvaljujući tome, mogu se preskakati a da deci budu podjednako zanimljive i edukativne.

Autori i voditelji radionica: stručni tim "Škole za roditelje": dipl.pedagog Milijana Stojanović i dipl.pedagog Dragana Ivković.

Dok traju radionice, u istom terminu, u prostorijama vrtića Adaland, roditelji koji se prijave, moći će da ostvare savetovanje i grupnu konsultaciju sa dipl.pedagogom Jelenom Holcer. To je prilika za razgovor o njihovim najčešćim problemima i dilemama sa kojim se sreću tokom svog roditeljstva.

Telefoni putem kojih možete izvšiti prijavljivanje, od ponedeljka do petka,  kao i dobiti dodatne informacije o trenutnim aktuelnim temama radionica, ceni…

Tel. 069/2302988 – Milijana Stojanović
Tel 063/1106989 – Dragana Ivković

Dobrodošli!

0 komentara:

Ostavi komentar

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.