Online shop

Dečiji sajam od 8. do 10. oktobra

Za tačno četiri nedelje u hali III Beogradskog sajma počinje šesti DEČIJI SAJAM. Tokom tri dana ove popularne manifestacije za decu i roditelje, od 8. do 10. oktobra veliki broj izlagača predstaviće i uz sajamski popust ponuditi posetiocima nove i popularne proizvode za najmladje, od opreme za bebe, preko odeće, obuće, do igračaka i rekvizita za kreativno slobodno vreme. Na šestom DEČIJEM SAJMU roditelji će moći da se upoznaju sa radom pojedinih ustanova za najmladje ali i udruženja za brigu o deci.

Organizatori SKY VISION i SNAR GROUP najavljuju 27 sati neprekidnog  izuzetno bogatog i kreativnog programa na nekoliko punktova u hali. Tako decu pored klovnova, pozorišnih predstava, horova, plesnih grupa, sportskih klubova i školica, veštačke stene i velike igraonice, kao novitet očekuje i specijalna Extreme staza na kojoj će deca moći putem daljinskog upravljača da voze automobiliće, avione, biće organizovano i takmičenje a najbolji nagradjeni. U specijalnom prostoru nazvanom ČAROBNI SVET na kojem će posetioci moći da pokažu svoju plemenitost i daju prilog za novi, prostraniji dom dece iz Prihvatilišta, bilo u novcu ili igračkama, školskom priboru, sredstvima za higijenu i tako zajedno sa UNIQA OSIGURANJEM i DEČIJIM SAJMOM pomognu deci žrtvama raznih vrsta nasilja. Ulaz je kao i do sada besplatan za sve posetioce koji će imati prilike da učestvuju u nagradnoj igri organizatora i UNIQA OSIGURANJA i osvoje nagradno putovanje u Budimpeštu.
I ovaj šesti DEČIJI SAJAM podržali su Skupština grada Beograda, Ministarstvo rada i socijalne politike i Ministarstvo omladine i sporta, kao i veliki broj javnih ličnosti od kojih će pojedini posetiti manifestaciju kao roditelji a neki kao gosti iznenadjenja.
 

Slični postovi

24. Barbie Dečiji Sajam u Beogradu

0 komentara:

Ostavi komentar

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.