gototopgototop

Trudnoća

  • Trudnoca
  • Trudnoca

Beba

  • Beba
  • Beba

Porodica

  • Porodica
  • Porodica


Dečiji sajm od 14. do 16. oktobra

PDFŠtampaEl. pošta

( 4 Glasova )
Dečiji sajm od 14. do 16. oktobra, 4.5 out of 5 based on 4 votes . MamaiBeba.rs

Dečiji sajm od 14. do 16. oktobra

Tradicionalni osmi CAMPINA PUDDIS DEČIJI SAJAM koji se održava u hali tri Beogradskog sajma od 14. do 16. oktobra već sprema niz iznenađenja za posetioce.Dečiji Sajam

Veliki broj izlagača iz Srbije i inostranstva predstaviće i ponuditi svoje proizvode i usluge namenjene kako najmlađima, tako i celoj porodici. Kao i svake godine, posetioci će od izlagača moći da dobiju sve informacije o njihovim brendovima, besplatne uzorke, kao i specijalne popuste, koji se kreću čak i do 30%.

Neprekidan program na bini i sportskim terenima, kao i druženje sa likovima iz crtanih filmova, privlači veliku pažnju dece i odraslih. Posetioci će moći da se upoznaju sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmlađe, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima. Veliko interesovanje predhodnih godina izazvali su besplatni edukativni programi i predavanja stručnjaka iz različitih oblasti vezanih za pravilan rast i razvoj dece.

Uz besplatan ulaz za sve posetioce, organizatori ove manifestacije pripremaju odličnu zabavu svima koji već tradicionalno u velikom broju posećuju ovu manifestaciju.

 

comments

Postavi komentar


Security code
Refresh