Online shop

Edukativne radionice za trudnice

Edukativne radionice za trudnice «FIT I ZDRAVA MAMA»Projekat Fit i Zdrava Mama

Drugo izdanje beogradskog foruma o zdravoj  trudnoći FIT I ZDRAVA MAMA održaće se u subotu  19. novembra 2011. u konferencijskoj sali hotela ZIRA, od 12-14h, pod nazivom KAD STIGNE BEBA.

Forum će ovoga puta biti realizovan kroz 6 radionica na temu psihofizičke pripreme za porođaj i brz oporavak, dojenja i nege bebe i majke u prvim danima po izlasku iz porodilišta, upoznavanje sa posebno koncipiranim vežbama za majke i bebe, procedurama koje očekuju trudnice i porodilje kao i obavezama poslodavca prema trudnicama.

Forum će imati i humanitaran karakter jer će organizatori prikupljati donacije pojedinaca - bebi odeću i opremu – koji će potom biti poslati opštinama na teritoriji Srbije na kojima ima najviše nezaposlenih trudnica.

Prisustvovanje Forumu je besplatno, a zainteresovane učesnice treba da ponesu komfornu odeću u kojoj mogu da vežbaju i učestvuju u praktičnim demonstracijama.
Cilj Foruma o zdravoj trudnoći jeste, pre svega, adekvatno informisanje, razbijanje predrasuda i zabluda o trudnoći i promovisanje nataliteta. Trudnoća je najlepši period u životu jedne žene u kome je briga o sebi istovremeno ibriga o budućem životu. Zdrave navike se neguju i važno je da ih mame od najranijeg perioda prenose i na svoje bebe.

Zdravlje i dobro raspoloženje buduće mame najbolja su priprema za porođaj i prvi susret sa bebom!
Pozitivna slika kojom zrači ovaj projekat privukla je do sada veliki broj polaznica programa psihofizičkih vežbi Fit i zdrava mama, a krug zadovoljnih mama ne prestaje da raste i širi proverene informacije o proizvodima i preparatima čiju upotrebu preporučuju lekari tokom trudnoće.

Dušica Dišić, autor projekta
064/2766002

Slični postovi

Vakcina protiv boginja i trudnoća?

Aromaterapija i eterična ulja u trudnoći

Četrdeset druga nedelja trudnoće

Akupunktura u trudnoći

0 komentara:

Ostavi komentar

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.