Online shop

Porodica

Prolećne zanimacije - Bicikle, roleri, trotineti...

Vožnja rolera, bicikla i trotineta razvija mišiće, ravnotežu, orijentaciju, a poboljšava i kardiovaskularni i respiratorni sistem.

PROLEĆE je najbolje vreme za vožnju bicikla, rolera, trotineta, jer, osim što će dete provoditi vreme u prirodi, na svežem vazduhu, ove veštine su jako korisne i razvijaju koncentraciju, motoriku, mišiće, dečju psihu.

Pročitaj sve

Kako ekran utiče na razvoj maternjeg jezika?

Maternji jezik je jezik koji osoba prvo nauči na najranijem uzrastu tj. jezik koji koristi u svakodnevnoj komunikaciji sa roditeljima. Neophodno je da dete dobro vlada maternjim jezikom kako bi počelo da uči drugi (strani) jezik. Međutim, iskustva logopeda u Srbiji i svetu pokazuju tendenciju u poslednjoj deceniji da deca koja provode duže vremena ispred ekrana kasnije progovaraju i kada progovore ne koriste maternji jezik.

Pročitaj sve

Pokloni za decu raznih uzrasta

Pokloniti nešto nekome koga volimo pruža zadovoljstvo i nama i osobi kojoj poklanjamo. Darom se može pokazati mnogo toga - ljubav, poštovanje, naklonost, nežnost... Nije samo stvar u tome kupiti poklon. To može svako. „Tajna“ je u tome da osluškujemo tog nekog koga volimo, da saznamo šta želi i oseća, čemu se raduje. Većina ljudi reći će da ih kupovina poklona raduje mnogo više nego kada oni dobijaju dar....

Pročitaj sve

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.