Parfemi i mirisi za majke

Kada se dete rodi i ode kući sa majkom, cela kuća ili stan počinje da miriše na nežnost. Puderi i kremice su stalno korišćeni i uvek pri ruci. Svaka majka i posle porođaja želi da bude ženstvena, negovana i lepa. Upravo zbog toga je bitno da koristi i neke mirise koji nisu jaki, ali ipak da izražavaju njen karakter. Usput moramo paziti da parfem koji koristimo ne bude previše intenzivan, jer to malom detetu može da škodi ili da mu smeta.

Ipak, postoje pravi parfemi koji su namenjeni za mame i koji daju malu dozu mirisa koži. Ovi parfemi su vrlo prefinjeni i sadrže u sebi puderasteakorde. Arome u sastavu mirisa podsećaju na miris kozmetičkih torbica i pudera, praškaste su, ženstvene i sofisticirane, ili bolje reći ovi mirisi su bebi mirisi koji su slični upravo njima.

Evo, preporučujemo vam nekoliko konkretnih parfema sa kojima ćete doživeti nešto neverovatno lepo i osećaćete se posebno fino.

Baby Touch je dečiji parfem predstavljen 2002. godine. Sačinjen je od vanile, nerolija i mandarine, dizajnirao ga je parfimer Michel Girard. Bez obzira što je namenjen deci, slobodno ga koristite i vratite se u prošlost!

 

Petits et Mamans Bvlgari je bezalkoholni puderasto-cvetni parfem koji daruje radost majkama i deci, kao i buducim majkama. U parfemu su korišceni isključivo blagi i kvalitetni sastojci koji ne oštećuju nežnu dečiju kožu. Čaj, toliko omiljeni kod Bvlgari, je opet među osnovnim sastojcima, njegov miris, koji nije čest u parfemskom svetu, toliko smirujući i optimistični istovremeno, bodri vas i ublažuje sve oštrine životnih situacija baš kao šoljica svežeg čaja u lepom društvu.

Intimissimi parfem za žene je simbol pudera i puderastih akorda. Namenjen je damama koje obožavaju biti majke. Vraća u prošlost kada ste tek postali majka. Kreiran je i predstavljen 2008. godine.

Dolce&Gabbana je prošle godine predstavio svoj novi miris pod imenom Perfume for Babies Dolce&Gabbana za žene i muškarce. Ova uniseks aroma je vrlo prijatna i nežna, sacinjen od najfinijih akorda. Pored toga ne sadrži alkohol, ali je sastavljen od citrusa, dinje i meda.

PninaTornai, dizajnerka venčanica, lansira svoj prvi istoimeni parfem 2013. godine. Preko 20 godina Pnina nosi kombinaciju tri razlicita mirisa pomešana zajedno. Svaki od ovih mirisa potiče iz tri različita dela sveta, koje je sad napokon sjedinila. Glavne note uključuju amber, vanilu, paculi i bebi puder. Najbolji sastojci za nežnu i savremenu ženu.

0 komentara:

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.