Online shop

Pokloni za decu raznih uzrasta

Pokloniti nešto nekome koga volimo pruža zadovoljstvo i nama i osobi kojoj poklanjamo. Darom se može pokazati mnogo toga - ljubav, poštovanje, naklonost, nežnost... Nije samo stvar u tome kupiti poklon. To može svako. „Tajna“ je u tome da osluškujemo tog nekog koga volimo, da saznamo šta želi i oseća, čemu se raduje. Većina ljudi reći će da ih kupovina poklona raduje mnogo više nego kada oni dobijaju dar.

 

Pokloni za decu raznih uzrasta

Međutim, poklon za dete ili decu je prava čarolija kada stižu praznici ili rođendani. Njima je lako kupiti bilo šta. Raduju se igračkama, bojankama, knjizi, olovkama, odeći i slatkišima podjednako. Ali su igračke uvek u prvom planu. Naša je preporuka da dobro razmislite za koji uzrast dece šta kupujete.

 

U našoj internet prodavnici Mama i Beba možete da pronađetei poručite  idealan poklon za dečake ili devojčice. Bebama preporučujemo zvečke, plišane figurice, veće mekane igračke koje su bezbedne za igru. Igračke koje stvarno trebaju deci su one koje im omogućavaju da nauče nove veštine, vežbaju odnose sa drugarima i svetom. Igra je za decu, ali ako je uz to i zabavan, deca uče da su otkrivanje sebe i učenje lepa iskustva. Dobre igračke podstiču razvoj deteta u svakom smislu.

 

Malo veći klinci mogu sa već mnogo više igračaka da se zabavljaju. Široka je lepeza proizvoda za njih. Javljaju se i složenije igre, jer je dete ovladalo funkcijom uspravljanja i uspravnog hodanja, uz sve to motorika šake je razvijenija. Detetu se mogu ponuditi igračke koje se vuku ili guraju, zatim krupne kuglice koje se mogu nanizati ili ubacivati u kutiju, plastičnu flašu i sl.

 

Uzrast od četvrte do sedme godine predstavlja period intenzivnog detetovog razvoja. Odrastajući, postajaće sve spretnije i aktivnije. Nakon treće godine dete poseduje veliku količinu energije koje mora da izbaci iz sebe. Već može da vozi tricikl, da gura veća kolica, da koristi pribor za crtanje, da se igra krupnim bockalicama, da oblikuje plastelin u jednostavne predmete, da provlači pertlu kroz manje otvore i sl.

Knjiga je takođe super poklon za onu decu koja već znaju čitati. Knjiga je jedno posebno blago iz čega se i uči, ali se ujedno i zabavlja. Naučite dete da je čitanje zabava, a ne samo jedan zadatak koji je zadat od strane učitelja i nastavnika. Društvene igre su isto za decu većeg uzrasta i idealni za veće društvo.

 

Ne zaboravite! Sve je dobro osim deteta koje sam sedi na klupi, posmatrajući ostalu decu kako se igraju, sa ili bez pravila. Najgore je kada dete nije ni na klupi, nego kod kuće, daleko od vršnjaka, od svežeg vazduha, sunca, radosti i rumenih obraza. A boravak napolju je dobar i za vas, posebno ako ste jedan od učesnika igre.

 

 

Kompletan asortiman proizvoda namenjen bebama možete pogledati i poručiti u našoj internet prodavnici Mama i Beba

  • GLOBBER LED SVETLO - Crni (18021)

  • Globber trotinet PRIMO STARLIG - Rozi (18260)

  • Scoot and Ride Highway Freak 2 u 1 trotinet ( 8896174 )

Slični postovi

Pokloni i novac

Pokloni za praznike

15 saveta o igračkama

Kako odabrati igračke prema uzrastu deteta

0 komentara:

Ostavi komentar

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.