Online shop

Vaša deca sa vama na poslu? Moguće je!

Priča koja nas je uvek terala da budemo inovativni i da roditeljima olakšamo život, pa je tako iznedrila pelene na čičak i uštedela vreme i ruke, bebi alarm (opšteprihvaćeni „voki toki“) je omogućio malo mira dok beba spava u drugoj sobi, moderne krevece i kolica za bebu, nosače koji čuvaju kičmu… Ali postoji i par stvari koje je bilo teško zamisliti do danas.

Kada prođe period navikavanja na novog člana porodice, treba krenuti opet na posao i odvojiti se od svoje omiljene osobe, od svog deteta. Osim što dete treba upisati u vrtić koji je retko kada baš blizu posla ili kuće, treba se odmah uhodati i sa zaostalim obavezama na poslu. Međutim, kompanija Vip mobile odlučila je reši ove probleme svojim mamama i roditeljima.

Sve mame u kompaniji nakon porodiljskog odsustva, mogu da se opuštenije prilagode promenama i poslovnim obavezama, jer imaju mogućnost da prve dve nedelje po povratku na posao rade četiri sata dnevno, dok im naša kompanija isplaćuje punu zaradu.

S druge strane, poznato je kako polazak deteta u vrtić zna da bude vrlo stresno, pa tako roditelji u Vipu prilikom polaska deteta u vrtić imaju mogućnost da prve dve nedelje rade van kancelarija ukoliko radno mesto to dozvoljava, kao i mogućnost da prilagode svoju smenu boravku deteta u vrtiću.

Međutim, znamo koliko nam je teško da se odvojimo od svog deteta i na tih pola dana dok smo na poslu, pa je istu potrebu i poteškoću prepoznao i Vip mobile, pa je tako svim roditeljima omogućio da svoju decu upišu u vrtić koji se nalazi u prostorijama kompanije, gde im mogu uvek biti blizu.

U najmlađem mobilnom operateru u Srbiji, koji podržava porodične aktivnosti, najmlađi su uvek dobrodošli na radnom mestu, i za njih je odvojeno nekoliko dana zvanične posete kompaniji prilikom koje mogu da vide gde im rade mame i/ili tate.

Deda Mraz i paketići za decu su jedna od omiljenih porodičnih aktivnosti i naravno da su neizostavni kada se približi Nova godina, ali osim toga za klince se priprema i specijalna Vip junior žurka krajem svake godine kada se roditelji i deca dodatno upoznaju, druže i zabavljaju u specijalno kreiranoj prazničnoj atmosferi.

Koliko je važno biti porodično odgovorna kompanija i koliko nas porodica uvek tera da razmišljamo unapred, Vip posebno pozdravlja i povećanje broja njenih članova, pa roditeljima koji imaju treće dete obezbeđuje nadoknadu od 10.000 dinara bruto, za treće dete do 15. godine starosti.

 

Slični postovi

SREĆNA MAMA, SREĆNA BEBA

0 komentara:

Ostavi komentar

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.