Pravila korišćenja

Pravila korišćenja

Poslednja izmena: 1. oktobar 2009


Korišćenjem bilo kog dela MamaiBeba.rs portala, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem MamaiBeba portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.
Ni jedan deo MamaiBeba.rs portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

MamaiBeba.rs  posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje MamaiBeba.rs portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

MamaiBeba.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

MamaiBeba.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje MamaiBeba.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i MamaiBeba.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Pristup MamaiBeba.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Ne želimo, niti možemo zameniti Vašeg lekara. Informacije na našem sajtu ne treba da budu zamena za savet medicinskog osoblja ili preporuka za bilo koji određeni program lečenja, nego da Vam pomognu da što bolje razumete Vaše zdravstvene probleme i ponudi dovoljno informacija da kvalitetno možete brinuti o Vašem zdravlju. Pre primenjivanja bilo kakvog saveta pročitanog na našem sajtu, kao i na našem forumu, obavezno se posavetujte sa Vašim lekarom.

MamaiBeba.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava MamaiBeba.rs portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (MamaiBeba.rs, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je MamaiBeba.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

MamaiBeba.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

MamaiBeba.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

MamaiBeba.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.
MamaiBeba.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
MamaiBeba.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke MamaiBeba.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

MamaiBeba.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.
MamaiBeba.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila MamaiBeba.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

MamaiBeba.rs zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama MamaiBeba.rs može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.
Korišćenjem bilo kog sadržaja na MamaiBeba.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Pročitaj sve

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.