Online shop

Trudnoća

Trudnoća je izuzetno vreme i za Vas i vašeg partnera. Tokom trudnoće pojavljuju se neka neugodna iskustva sa kojima se morate uhvatiti u koštac. Ponekad se znaju javiti i ozbiljni problemi, stoga je veoma važno prepoznati simptome kako biste na vreme znali da utičete na njih .

Dok se vaše telo prilagođava promenama koje donosi trudnoća, vi ćete se psihički, emocionalno i praktično početi pripremati za roditeljstvo. Vaša mirnoća i zdrava ishrana presudne su za blagostanje i vas i vašeg deteta.

 

Vežbanje u tome takođe ima važnu ulogu, ne samo da biste ostali u dobroj formi nego i zato da se pripremite za porođaj. Ako dobro izgledate, bolje ćete se osećati, zato biste trebali paziti na svoj telesni izgled tokom cele trudnoće. Dobro je znati kako odabrati pravu odeću koja sledi telo koje se menja i kako koristiti šminku koja će naglasiti vaše najlepše osobine, a sve će vam to pomoći da se osećate sigurno i vašu trudnoću učiniti iskustvom koje će vam doneti još više zadovoljstva.

 

U našem webshopu Mama i Beba možete na jednom mestu pronaći sve što je potrebno vašoj bebi. Iz ponude izdvajamo pažljivo odabrane artikle za prvu kupovinu za vašu bebu, dečija kolica, benkice, zeke I štramplice, nehodajuću obuću, kadicedodatke za ishranuinteraktivne igračketricikle, odeću za mame, cuclevaraliceflašice, i mongo toga još.


 

Kompletan asortiman proizvoda namenjen bebama možete pogledati i poručiti u našoj internet prodavnici MAMA I BEBA

 

  • Asalvo dečija kišobran kolica Moving Pink

  • Asalvo dečija kišobran kolica Moving apple 18533

  • Asalvo dečija kišobran kolica Moving Sea blue

Slični postovi

Pirsing i trudnoća

Trudnoća i vežbanje na spravama

0 komentara:

Ostavi komentar

Prijavite se za newsletter

Budite u toku kad objavimo nove savete za mame i njihove najmilije.