gototopgototop

Trudnoća

  • Trudnoca
  • Trudnoca

Beba

  • Beba
  • Beba

Porodica

  • Porodica
  • Porodica

Vaša iskustva

Galerija

E-mail Novosti

Anti-spam pitanje 3+4=?
Ime:
Email:

Klinfo.hr

Besplatan sport

Zavod za udžbenike

Magično Bilje časopis14. Nedelja trudnoće

PDFŠtampaEl. pošta

( 18 Glasova )
14. Nedelja trudnoće, 3.9 out of 5 based on 18 votes . MamaiBeba.rs


Beba

Vaša beba je dugačka 8 do 13 cm i teška oko 25 grama. Telo se razvija, a glava prestaje biti dominantna. Vrat se razvija, a brada više ne leži na grudima. Ima 32 mala zubna pupoljka pa će početi sisati prst. Razvijeni su unutaršnji polni organi.

Vaše telo

Ukoliko vam je ovo prva trudnoća još uvek nema potrebe za trudničkom odećom, međutim ukoliko nije, trbušni mišići oslabili su prethodnim trudnoćama, pa se već oseti porast stomaka.
Ako nosite kontaktna sočiva nemojte se iznenaditi ukoliko vam više ne budu odgovarala, menja se oblik vašeg oka i ne proizvodite više suza koliko ste ranije. Ili razgovarajte sa lekarom ili zamenite sočiva naočarima u ostataku trudnoće.

Tata

Hoće li konačno biti i seksa? Ako je trudnoća niskog rizika i ona se oseća dobro, nema razloga da ga ne bude. Budite sigurni da Vas dete neće čuti, videti ili se bilo čega sećati. Neke bi žene mogle doživeti i seksualnu renesansu, a one koje nikada nisu doživele orgazam (to sigurno nije Vaša) sada bi mogle doživeti i višestruki. Iskoristite te trenutke! Ako joj i dalje nije do seksa, pomirite se s tim! I to je normalno, ali ne ide u Vašu korist

Dim lights

comments

Comments  

 
+10 #2 2011-08-09 23:27
ja sam u 14-oj nedjelji i prva mi je trudnoca tako da mi je sve interesantno sto god vidim jer mi je sve to novo
Quote
 
 
+18 #1 2011-06-22 13:54
ja sam u 14-oj nedjelji, i na UZ sam vidjela vec razvijene prstice i u nogu i ruku,,... preslatko.. ovo je najbolji osjecaj koji jedna zena moze dozivjeti...
Quote
 

Postavi komentar


Security code
Refresh


Vaši komentari